Померлі актори серіалу «Бригада»: фанати будуть пам’ятати завжди

Свого часу серіал "Бригада" прикував до телеекранів мільйони фанатів і став культовим.

Хоча випустили його 18 років тому – в 2002 році – фанати продовжують переглядати і сьогодні. Деяким акторам він приніс небачену популярність, і вирішив наперед долю. Вони стали улюбленцями публіки. Однак за 18 років багато що змінилося, і багатьох з акторського складу ви більше не побачите в кіно.

Олександр Белявський

Олександр Белявський
Олександр Белявський

Цей актор зіграв чиновника Віктора Зоріна, який допоміг головному герою Саші Білому легалізувати свій бізнес.

Олександр Белявський був досить харизматичним радянським і російським актором, у якого за плечима завжди була величезна любов і вдячність публіки. Не стало його в 2012 році, через 10 років після виходу культового серіалу. Також він знімався в таких легендарних кінострічках, як «Іронія долі, або з легким паром», «Чотири танкісти і собака», «Іду на грозу». Ці відомі фільми лише розширили популярність Олександра, адже публіка дізналася його і полюбила за картину «Место встречи изменить нельзя».

Микола Єременко Молодший. Юрій Холмогоров (Батько «Космоса»)

Микола Єременко Молодший. Юрій Холмогоров (Батько «Космосу»)
Микола Єременко Молодший. Юрій Холмогоров (Батько «Космоса»)

Цей актор виконував епізодичну роль, проте добре запам’ятався публіці. Микола має звання народного артиста Російської федерації. Роль тата “Космоса” була останньою в його кар’єрі. Потім Микола тяжко захворів, і в віці 52 років трагічно помер.

Олександр Дедюшко. співробітник ФСБ

Олександр Дедюшко
Олександр Дедюшко

Олександр теж не виконав головної ролі, лише час від часу з’являвся в епізодах. Також актора можна зустріти в кінострічках «Сармат», «Хлопці зі сталі» і «Псевдонім Албанець». Крім того, Дедюшко прославився тим, що брав участь в шоу «Танці з зірками». Помер актор не своєю смертю. Коли йому було 45 років (у 2007 році), Саша потрапив у важку автомобільну катастрофу.

Петро Меркур’єв

Петро Меркур'єв
Петро Меркур’єв

Петро зіграв епізодичну роль професора консерваторії, в якій навчалася дружина Саші Білого – Ольга. У житті Петро також захоплювався музикою, і навіть закінчив столичну консерваторію за фахом диригування хором.

Олександра Назарова. Єлизавета Андріївна Сурикова

Олександра Назарова
Олександра Назарова

Вона зіграла в кримінальному серіалі Бригада бабусю Олі. Не стало Олександри в 2019 році. За своє життя вона зіграла в декількох культових картинах. Популярність їй принесла і бригада, і роль бабусі Наді в ситкомі “Моя прекрасна няня”.

Андрій Панін. слідчий

Андрій Панін
Андрій Панін

Не дуже позитивний артист в картині, однак публіці він полюбився за професійну гру і харизму. Також Андрій грав ролі в картинах “Водій для Віри”, “Жмурки”, “Бій з тінню” і багатьох інших.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.