Лайма Вайкуле виставила свою квіточку на показ, ось таке і “рандеву”

Епатажна співачка і світська левиця Лайма Вайкуле не залишить шанувальників без новин і подиву.

Лайма – не любителька гучних скандалів, але, як і кожна знаменитість, любить привертати увагу фанатів. І своєю творчістю, і своїми соціальними мережами латиська співачка точно намагається донести людям трішки прекрасного. Саме тому у себе в Instagram-профілі виклала чергове відео.

Лайма вирощує троянди Олени Ваєнги

На відеоролику Лайма Вайкуле дивує шанувальників стильним, модним і молодіжним луком – легка оверсайз сорочка, чорний топ, бандана. З аксесуарів – окуляри проти сонця. Виконавиця позує на тлі шикарного рожевого куща.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Співачка підписала фотографію так, що фанати зрозуміли – цей шикарний квітник належить Олені Ваєнзі.

У коментарях прихильники обрушилися на знаменитостей з компліментами.

У відео Вайкуле каже: “Пройшли роки, але троянда Олени Ваєнги, яку вона подарувала мені на фестивалі ” Рандеву “продовжує цвісти. Тому, друзі, я вас всіх обіймаю, щоб у вас було саме таке красиве життя і до зустрічі на “Рандеву” через рік “.

Судячи з кількості лайків і коментарів, фоловерів сподобалася така публікація.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.