Померлі герої серіалу “Свати”: хто замінить їх в 7 сезоні?

Серіал Свати - картина, яка вивела український кінематограф на новий рівень.

Багато років тому, коли на екрани вийшов перший сезон, розробники і продюсери не могли й подумати, що їх чекає такий успіх. З огляду на те, що на екрани він вперше вийшов в 2008 році, за 12 років багато що змінилося. На жаль, не стало деяких героїв, які внесли величезний вклад в розвиток серіалу і стали його особами. Але Свати-7 досі знімають – як же без них? Чи будуть їх замінювати?

Хто замінить померлих акторів в сьомому сезоні?

Йдеться про акторів Ользі Аросєву і Володимира Зельдіна, які в серіалі зіграли роль мами і тата Ольги Ковальової.

Померлі герої серіалу "Свати": хто замінить їх в 7 сезоні?
Померлі герої серіалу “Свати”: хто замінить їх в 7 сезоні?

Ольги Герасимчука в 2013 році, а через три роки помер і Володимир. Хоч вони з’являлися в серіалі і епізодично, їх роль була настільки значущою і колоритною, що Аросєва і Зельдін без перебільшення стали обличчями серіалу. Їх фрази розібрали на цитати, і по кілька разів переглядали серії з їх участю.

При складанні сценарію цим двом персонажам також була відведена величезна роль в сюжеті сьомого сезону. Тепер, через ситуації, що склалася, очевидно, акторів доведеться міняти. За сюжетом сьомого сезону (останнього в історії Сватів) батьки Ольги Ковальової також повинні будуть з’явитися в деяких ключових епізодах.

Поки невідомо на кого саме їх замінять. Варто відзначити, що заміна акторів для Сватів – явище не нове. У першому сезоні роль тата Женьки грав Денис Роднянський, але він поїхав на тривале навчання за кордоном. Тоді Денис навіть не підозрював, наскільки популярним стане цей сімейний ситком. У наступних сезонах цю роль виконав Данило Бєлих.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.