Тіна Кароль стала ближче до народу: зірка спустилася в метро і влаштувала концерт для здивованих пасажирів

Сьогодні на станції метро Дорогожичі сталося справжнє диво: нізвідки взялася сама Тіна Кароль - справжнісінька, жива і в блискітках. Вона весело всім посміхалася, а потім заспівала кілька своїх безсмертних хітів. Що за диво?

Чудеса ще трапляються, навіть в цей незрозумілий карантинний час. Ось одне з них відбулося в київському метро – в розпал дня раптом з’явилися люди з камерами, а потім вона – поп-діва Тіна Кароль.

твань Кароль в метро
Тіна Кароль в метро

У розкішному блискучому сріблясто-бежевому вбранні британського дизайнера David Komа, що вигідно підкреслює її бездоганну фігурку, вона заспівала попурі зі своїх найвідоміших пісень.

Публіка швидко зібралася в натовп, люди виходили з вагонів, побачивши улюблену співачку. Люди захоплювалися і підспівували – слова пісень Тіни знають всі.

Виступ Тіни Кароль в метро
Виступ Тіни Кароль в метро

Зірка також зізналася. що незважаючи на свій статус, їй іноді доводиться їздити в метро, як і більшості киян.  Останнім часом в столиці дуже часті пробки і щоб не запізнитися на виступ або важливу зустріч, їй доводиться міняти автомобіль на підземний транспорт.

Цей імпровізований концерт не простий – так телеканал Україна готується до святкування Дня незалежності нашої країни.

У його рамках буде проведено цілий ряд концертів українських зірок в різних людних місцях столиці.

У ньому візьмуть участь Вєрка Сердючка, Сергій Бабкін, Віра Брежнєва і MONATIK, NK, Олег Винник, Павло Зібров, група MOZGI- їх виступи вже записані. Ще багато виконавців тільки готуються виступати перед народом.

Автор ідеї та режисер – Олена Коляденко. Програма буде показана 24 серпня на телеканалі Україна.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!