Ніяк не вгамується 71-річна: найскандальніші витівки Алли Пугачова, про які поки не знає Ліза Галкіна

Аллу Пугачову називають Королевою естради та Примадонною, але у багатьох ця відома співачка асоціюється не тільки з музикою, а й з гучними скандалами.

 

Сьогодні ми згадаємо 3 найгучніших скандала за участю Алли Борисівни.

Конфлікт з Софією Ротару

Багаторічна ворожнеча двох великих співачок свого часу була найбільш обговорюваною темою в ЗМІ. Було багато версій і припущень чому Пугачова і Ротару не можуть знайти спільну мову. І все ж, головною причиною, по якій між ними пробігла чорна кішка, було звичайне суперництво. Кожна зі співачок хотіла бути першою, більш відомою і популярною. Навіть зараз, коли артистки вже не виступають, вони не знайшли спільну мову і не спілкуються.

Пугачова завжди ворогувала з Ротару
Пугачова завжди ворогувала з Ротару

«Різдвяні зустрічі» Алли Пугачової

«Різдвяні зустрічі» – щорічна концертна програма, яку більше 10 років вела Алла Пугачова. Останню таку програму Примадонна провела в 2012 році, але і тут не пройшло без скандалів. Список зірок, які повинні були виступати Алла заверджувала сама. Борисівна заявила продюсерам, що в цьому році їй не потрібен «нафталін» на концерті і наполягла, щоб зі списку прибрали Валерія Леонтьєва, Софію Ротару, Олександра Розенбаума і Йосипа Кобзона.

«Різдвяні зустрічі»
«Різдвяні зустрічі»

Скандал з зятем Русланом Байсаровим

Дочка Пугачової Крістіна Орбакайте розлучилася зі своїм чоловіком Русланом Байсаровим і не могла поділити спільного сина. Історія була б банальною, якби не гучні імена. Примадонна не могла обійти цю історію і втрутилася в особисте життя дочки. Пугачова добре зіпсувала життя колишнього зятя – оприлюднила всю інформацію щодо особистості мільйонера Байсарова, що дуже сильно вплинуло на його бізнес. Справа дійшла до суду і Пугачова своєю завзятістю допомогла Орбакайте виграти його і отримати всі права на сина.

Пугачова завжди стоїть горою за свою дочку Христину
Пугачова завжди стоїть горою за свою дочку Христину

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.