Камалія зворушливо привітала чоловіка з ювілеєм і назвала його “ідеальним чоловіком ” – Мохаммад Захур виповнилося 65 років

Мохаммад Захур - чоловікові співачки Камалії, виповнилося 65 років. Як привітала його дружина і двоє красунь-дочок.

Пакистанський мільярдер Мохаммад Захур 1 серпня відсвяткував 65-річчя. Його дружина, українська співачка Камалія, розмістила в своєму Інстаграмі колаж із сімейних фото і підписала його зворушливим поздоровленням:

Відразу видно, що в цій сім’ї люблять свого головного чоловіка, а він обожнює красуню-дружину і дочок -близнючок Мірабеллу і Арабеллу.

Мірабелла і Арабелла
Мірабелла і Арабелла

У Захура є ще двоє дітей – син Арман і дочка Таня від першого шлюбу. Хто була його перша дружина – тримається в таємниці.

З Камалією він познайомився на одній закритій вечірці в Донецьку, де молода співачка виступала. Він в неї закохався відразу, а після двох місяців залицянь запропонував стати його дружиною.

сім'я Камалії
Сім’я Камалії

Вони одружилися в 2003 році, а в 2013 Камалія народила двох дівчаток. Для співачки це перший шлюб, хоча до цього вона 3 роки жила з хлопцем у цивільному шлюбі. Її мама назвала його альфонсом. Він тягнув з Камалії гроші, а сам, як виявилося, зраджував їй багато разів. Дівчина складно пережила той період, навіть на час виїхала з країни.

Потім повернулася і через деякий час зустріла Захура.

43-річна Камалія розповідала в інтерв’ю, що в їхній родині теж було не все гладко, один раз ледь не дійшло до розлучення. Але народження дочок їх згуртувало, батько дуже любить своїх принцес.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.