Педан мріє про Фреймут і сумує за проектом “Кабріоліто “: ведучий поділився особистим

Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут - легендарні ведучі Нового каналу.

За їхніми плечима багато успішних проектів – починали вони з “Підйому “, а потім розійшлися по різних шоу. Одним з найбільш рейтингових, на думку команди, було шоу “Кабріоліто “. Як називають його ведучі, це було тревел-серіаліті.

Педан поділився ностальгією – зараз би знову з Фреймут і Притулою в кабріолет!

8 років тому на Новому каналі вийшло шоу "Кабріоліто"
8 років тому на Новому каналі вийшло шоу “Кабріоліто”

Рівно вісім років тому на екрани вийшло шоу, де троє вже улюблених ведучих відправлялися в велику подорож по Україні. Концепція шоу така – головний “диктатор ” дня вибирає місто / міста, в які потрібно їхати, і визначає, які місця там потрібно відвідати і які забави випробувати. Вони показали всій Україні і легендарні Заліщики з їх плантаціями томатів, і Вугледарський вугільні шахти, і тунель кохання. Після шоу в ці точки туристи буквально повалили.

 

“Дуже пишаюся тим, що 8 років тому вів з Притулою і Фреймут, і практично з усією командою ” Підйому “подорож по країні. Здається, це була одна з кращих програм такого формату “, – зазначив Педан.

У коментарях прихильники ведучого і програми відзначили, що це було практично унікальне шоу, і дуже шкода, що воно так швидко закінчилося.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".