Мотрона і Цвєточєк з шоу Петросяна: куди поділися нові російські бабки?

У далекому 1999 року шоу гумориста Євгена Петросяна подарувало публіці нових кумирів - "Нових русских бабок ".

Персонажі Клавдія Іванівна Квіточка і Мотрона Іванівна Нігматуліна стали буквально родзинкою заходу. Їх ролі виконували популярні два десятка років тому коміки Ігор Красилів і Сергій Чванов. Але зараз цих гумористів вже не побачиш. Що сталося з ними за 21 рік, і яка їхня доля зараз?

Доля Квіточки і Мотрони

Квіточка і Матрона
Квіточка і Матрона

Популярність дуету стрімко росла, “Нові російські бабки ” стали постійними учасниками гумористичних телепередач “Смехопанорама “, “Жарт за жартом ” і, звичайно, “Криве дзеркало “, де у них були головні ролі. Особливий успіх з’явився за часів випусків “Криве дзеркало “. Щотижня фанати з нетерпінням чекали нових номерів, жартів і перевтілень.

Але в 2009 році Чванов і Касілов перестали миготіти в програмах. Фанати занепокоїлися, адже серед величезної кількості чуток важко було зрозуміти чому вірити. Найбільш правдоподібними версіями були помітно зменшені через кризу гонорари і конфлікт з Євгеном Петросяном. Як пояснили пізніше артисти, вони не могли зніматися в шоу з-за щільного графіка власних зйомок – вони дебютували в кіно, знявшись у фільмі “Дві дами в Амстердамі “, де виконали не тільки жіночі, але й чоловічі ролі.

Потім улюблених персонажів можна було побачити на шоу “Суботній вечір ” у Баскова. Воно виходило до 2012 року. Потім послідувала шестирічна пауза, і “Суботній вечір ” перезапустився, а ведучий та запрошені гості залишилися колишніми.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.