Легкий салат за п’ять хвилин: що готує Ані Лорак на свята?

Ані Лорак - знаменитість, яка завжди і на слуху, і під пильною увагою відеокамер.

Але за своєю кар’єрою музикантки Ані встигає не тільки приділяти час собі і родині, а й готувати різну смакоту. Як стверджує артистка, її улюблене блюдо – салат з курячою грудкою, креветками і ананасом. Це не тільки дуже смачно і поживно, але ще і не вимагає багато часу на приготування. А його у співачки ой як мало.

Салат з курячою грудкою, креветками і ананасом від Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Співачка уточнює, що таке легке частування – відмінне доповнення як до святкового столу так і до звичайного обіду. І ще салат універсальний – в ньому ви самі вибираєте яку грудку додавати – смажену або варену. Ананас берете теж орієнтуючись на свої смаки – консервований або свіжий.

Для салату берете 500 грам курячої грудки, 300 грам креветок, 100 г сиру, 300 грам ананаса, сіль, перець – за смаком, майонез для заправки.

Грудку нарізаємо кубиками, обсмажуємо. Готові шматочки охолодити і нарізати тонкою соломкою. Креветки потрібно відварити в підсоленій воді, остудити і почистити. З ананасів зливаємо сироп і нарізаємо невеликими шматочками. Далі беремо сир, який натираємо на звичайній тертці. Змішуємо і заправляємо майонезом.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.