Регіна Тодоренко поділилася подробицями виховання сина: криза точно буде

Тридцятирічна телеведуча і співачка Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками зворушливим фото з маленьким сином Михайлом.

Через публічну діяльність і часті тривалі гастролі Регіна змушена залишати сина на няню або родичів. Тому дуже цінує весь час, який може провести з дитиною. Зараз, судячи з усього, Тодоренко може кілька днів побути вдома, і публікує милі фото з Мішею.

“Мій маленький Супермен! “

У соціальній мережі Тодоренко виставила зворушливе фото. На ньому телеведуча без макіяжу і з зібраними в пучок волоссям. Вона зворушливо цілує блакитноокого синочка, який одягнений в костюм Супермена і позує з серйозним виглядом. Фоловери захоплювалися тим, як мама і син схожі один на одного.

Однак Регіна зазначила, що за характером синочок не схожий ні на маму, ні на папу. Це проявляється в тому, що сама Регіна та її чоловік Влад Топалов – активні, різкі і іноді занадто емоційні. А ось маленький Майкл – спокійний і розмірений. Також ведуча з занепокоєнням замислюється про кризу трьох років.

“Психологи говорять, що до трьох років криза неминуча, а мені б зрозуміти, як пом’якшити цей період) Чого очікувати незабаром? Істерики в магазинах іграшок або сльози градом від того, що мультик закінчився? “, – поділилася з фоловерами зоряна ненька.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.