За прикладом Кіркорова Микола Басков завів собі дитинку і тепер носиться з нею, як з писаною торбою

У Миколи Баскова велика радість - в його будинку з'явилася дитина. У дівчинки чудове ім'я і артист натішитися їй не може.

Золотий голос і натуральний блондин Коля Басков карантин витратив не даремно. Він схуд на цілих 18 кг, записав два нові кліпи з Мариною Федунків та Настею Івлеєвою – анонси викликав непідробний інтерес своїми сюжетами. А ще надумав одружитися, сказав, що приступає до серйозних пошуків майбутньої мадам Басковой.

Але раніше дружини він завів собі дитинку. Малюк, правда, не людського, а котячого виду. Звуть цю висловуху красуню породи скоттіш-фолд Шанель і 6 серпня їй виповнилося 3 місяці.

Микола Басков і його Шанель
Микола Басков і його Шанель

З приводу цього видає події Микола, як люблячий господар, відразу виставив три ролика з малятком і розповів, звідки у неї таке гламурне ім’я.

Виявилося, що так кішечку назвали господарі її мами, а Баскову кличка сподобалася і він вирішив її не змінювати. У подарунок до 3-місячного ювілею Шанель отримала багато порожніх шурхотливих коробок від пива – шикарний презент для котика!

Микола – любитель домашніх вихованців. У нього є гарний пудель з дивною кличкою Кокапу.

Микола Басков зі своїм песиком
Микола Басков зі своїм песиком

Звичайний рижий кіт Персик.

А тепер до цієї компанії приєдналася блакитноока Шанель. Ось яка вона мила:

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.