«Дешева копія»: Агата Муценіеце обізвала коханку Павла Прилучного

31-річна актриса Агата Муценіеце після розлучення з чоловіком стала частіше з'являтися на публіці і розповідати про свої почуття.

Так, нещодавно на своєму Ютуб-шоу “Чесне розлучення ” дівчина зізналася, що до сих пір сумує за Павлом. Але і ображається на нього за те, що той не стримав обіцянку, дану під час весілля – завжди бути поруч, любити і оберігати. Останній рік відносин зіркової пари був на межі – фізичне і моральне насильство, крики на дітей, спроби вигнати з дому під час епідемії. Сім’я розвалилася.

Агата: Павло досі говорить мені про свої почуття

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Агата виклала власні роздуми про кохання. Дівчина написала: «Здатність до любові – так само рідко дається людям, як і будь-яка обдарованість. Як часто видають за любов підробку. Це як сумка: як би підробка не старалася, вона завжди буде підробкою. І тільки справжність мистецтва і якість оцінить історія і вічність. А підробка назавжди буде копією .. Просто копією! ».

 

Коментатори підтримали актрису в її висловлюваннях, і написали, що їй не варто переживати через те, що Павло пішов до іншої. Це варто розцінювати як нове життя і нову можливість.

Відзначимо, недавно Прилучного засікли вже в компанії іншої актриси – Юлії Франц. Імовірно, актор зраджував Агаті відразу з двома, проте причиною розлучення стала саме героїня “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.