Епатажна співачка MARUV розповіла про важке дитинство: «Мені не було чого їсти»

Відома українська співачка MARUV розповіла про важке дитинство, першу роботу та про страх бути бідною.

MARUV – мабуть сама провокаційна і епатажна артистка українського шоу-бізнесу. Вона відома своїми екстравагантними вбраннями, відвертими кліпами і такими, що запам’ятовуються піснями. Зараз співачка може дозволити собі дорогий одяг, відпочинок за кордоном і красиві автомобілі, але так було не завжди.

Марув - «Королева латексу і епатажу»
Марув – «Королева латексу і епатажу»

Анна Корсун (справжнє ім’я MARUV) дала інтерв’ю, в якому розповіла про бідність, важке дитинство і юність. За словами артистки, вона народилася в бідній родині. Були часи, коли вдома не було що їсти і її мама здавала пляшки, щоб заробити хоч якісь гроші. Про новомий одязі Анна навіть не могла мріяти. Одягалася дівчина в секонд-хенді і перешивала мамин одяг.

MARUV співала шансон в нічному клубі

Майбутня співачка почала заробляти, будучи ще студенткою. Анна днем ходила на заняття, а ввечері співала в нічному клубі шансон. До слова, саме там вона познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, який зараз є піар-менеджером співачки.

MARUV зізнається, що важке дитинство сформувало у ній страх бідності, через що співачка готова «працювати як кінь» аби ні в чому собі не відмовляти.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!