«Порожні як пробки»: чому Гоген віддається любові зі бабками

Епатажний шоумен Гоген Солнцев, відомий своїми романами з жінками значно старшого віку, не перестає дивувати публіку. Однак незмінним залишається питання - навіщо йому баби? У його висловлюваннях та інтерв'ю ми знайшли відповідь.

Молодий Гоген прийшов на інтерв’ю до видання “Співрозмовник ” і шокував визнанням – молоді жінки порожні як пробки. Тому його більше приваблюють жінки старшого віку, з якими є чим зайнятися, і вони для нього більш статусні.

Солнцев полетів на закордонний курорт в компанії своєї дружини Катерини Терешкович і подруги Ліди: зібрав навколо бабусь і ні в чому собі не відмовляє

Молодий хлопець за рахунок своїх більш дорослих подруг полетів на море, де безтурботно проводить відпустку. Під час відпочинку він займається плаванням, іноді медитує, і віддається любові.

Гоген і його дружина Катя
Гоген і його дружина Катя

Як зазначає Гоген Солнцев, вони втрьох зняли один номер, і нікого це абсолютно не бентежить. На питання про те, чи є Ліда його коханкою, він не відповів прямо, але повідомив, що зараз займається сексом більше, ніж звичайно. На питання про наявність коханок епатажний Солнцев агресивно попросив не втручатися не в свою справу. Каже, що може взяти з собою на курорт хоч натовп пенсіонерок, і буде почувати себе прекрасно.

Відзначимо, Гоген і його кохана Катя Терешкович засвітилися на програмі Андрія Малахова, де протягом семи випусків з’ясовували стосунки.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.