Чоловік Легкоступової, який знаходиться під підозрою, впав в обморок, дізнавшись про смерть співачки

Вчора стало відомо, що виконавиця хіта «Ягода-малина» померла. Дізнавшись про смерть дружини, чоловік Легкоступової впав в обморок. Юрій овдовів всього через місяць після весілля, а зараз він знаходиться під підозрою.

Як тільки Фірсов прийшов до тями, перше, що він сказав: «Валя, не йди!».

З огляду на дивні обставини загибелі артистки, її чоловіка почали травити. Справа в тому, що дочка Легкоступової Анетта виявила мати в неадекватному стані через алкогольне сп’яніння. В квартирі при цьому панував безлад, а численні синці на тілі зірка не змогла пояснити. Юрій теж був нетверезий.

Валентина на сцене
Валентина на сцені

Спадкоємиця тут же відвезла обох в наркологічну клініку, де Валентині стало гірше і вона впала в кому. Після переводу до звичайної лікарні лікарі видалили велику гематому через важку черепно-мозкову травму, яка і спровокувала набряк мозку.

Коли Фірсов дізнався про погіршення стану дружини, до нього з’явився ряд питань, тому правоохоронним органом довелося його затримати. Початковою версією розвитку подій було невдале падіння співачки або побиття з боку чоловіка.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Повністю заперечуючи агресію, Юрій розповів, що травму голови артистка отримала, коли впала у ванній. Спочатку з нею все було добре, а коли їй стало гірше, вони поїхали в лікарню. Проте розслідування триває.

Концертний адміністратор і друг Валентини Олександр Герасимов закликає припинити цькування вдівця:

«Він самий порядний з усіх чоловіків, які коли-небудь були у Легкоступової».

Валентина и Юрий
Валентина та Юрій

За словами чоловіка, падіння сталося за 3 дні до госпіталізації. Подружжя поїхали на дачу, але з погіршенням самопочуття Фірсов привіз її додому і забив на сполох, зателефонувавши рідним. Далі почалося все те, що ми вже знаємо.

Крім того, Олександр вважає версію з пристрастю до спиртного жахливою:

«Вона на своєму ж весіллі максимум зробила кілька ковтків шампанського! Я знаю Валю десятки років. Вона була щаслива з чоловіком», — зазначив Герасимов.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.