На честь тата: Дочка Скрябіна відкрила власне кафе в день народження музиканта

17 серпня, Кузьмі Скрябіну виповнилося б 52 роки. У день народження знаменитого батька його дочка Марія-Барбара разом з чоловіком відкрила кафе в Києві.

22-річна Марія-Барбара – єдина дочка відомого музиканта Андрія Кузьменка, який загинув в ДТП в лютому 2015 року. Дівчина по-своєму відзначила день народження загиблого тата. Разом зі своїм чоловіком вона відкрила кафе «Lviv croissants» в Києві.

Дочь Скрябина Мария-Барбара с мужем Виктором
Донька Скрябіна Марія-Барбара з чоловіком Віктором

На відкритті закладу побували друзі артиста, серед яких був відомий музикант Дзідзьо. На своїй сторінці в Інстаграм Дзідзьо опублікував фото з новоспеченими власниками кафе. На знімку артист позує разом з донькою і зятем Кузьми і зі своєю дружиною на тлі стіни з написом «Місце щасливих людей». Ця та інші написи на стінах закладу – фрази з пісень Кузьми Скрябіна.

Що відомо про єдину дочку легендарного музиканта

Легендарний український співак Кузьма Скрябін прожив з мамою своєї єдиної доньки Марії-Барбари більше 20 років. Відомо, що дівчина вчиться в медичному університеті. У грудні минуло року Марія-Барбара вийшла заміж за свого однокурсника Віктора. У майбутньому він буде хірургом, а ось дочка легендарного співака – дерматологом-косметологом.

Нагадаємо, що в день народження Кузьми Скрябіна президент України Володимир Зеленський посмертно нагородив музиканта званням Героя України.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.