Мама Олега Ляшко пообіцяла переписати будинок на кота, якщо політик програє на виборах

Олег Ляшко, який збирається йти на вибори до Верховної Ради по 208 округу померлого депутата, щосили вірить в свою перемогу.

Він вирішив не здаватися, адже Верховна Рада без Олега Ляшка – не Верховна рада. Останнім часом він активно транслює своє життя в Інстаграм, Фейсбук і навіть Тік-Ток. І приваблює аудиторію як тільки може – позує в обнімку з коровами, показує “справжні ляшкові яйця”, розкриває всесвітні “змови ” і таємниці. А ще – як зазвичай, висловлює свою радикальну позицію, називаючи всіх навколо “скотиняками”.

Якщо Олег Валерійович програє на виборах, то від нього відмовиться мати

Така інформація напередодні з’явилася від самого Ляшка в Фейсбуці.

Мама каже: програєш #208округ – перепишу хату на кота. При всій любові до котиків, обійдуться вони і без хати, будуть жити у нас

Opublikowany przez Олег Ляшко Wtorek, 18 sierpnia 2020

На своїй сторінці в жартівливій формі чоловік розповів, що його мати заявила – якщо син програє в 208 окрузі на виборах, жінка перепише будинок на кота. Поки невідомо, чи жартує, чи каже правду, але Олег Валерійович ще більше мотивований здобути перемогу. Тим більше, судячи з рейтингів, у нього є всі шанси.

Відзначимо, що в своєму Фейсбук Ляшко зараз показує як спілкується з жителями, їздить по притулках для бездомних тварин і виховує дитину. А як ви думаєте, чи увійде Олег Ляшко в дев’яте скликання Верховної Ради України?

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.