Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов потрапив в аварію

Співак і чоловік екс-ведучої шоу "Орел і решка " Регіни Тодоренко Влад Топалов став жертвою ДТП. Зараз його стан задовільний.

Про ситуацію сам шоумен розповів у себе в Інстаграм. У подробиці не вдавався, тому є підстави вважати, що нічого серйозного не сталося. На травми Топалов теж не скаржився. Його дружина Регіна теж не згадувала про цю подію в мережі.

Фанати припустили, що подія, що відбулася – це знак, який допоміг Владу уберегти себе від чогось більш серйозного і страшного

Влад Топалов потрапив в аварію
Влад Топалов потрапив в аварію

«Потрапив в ДТП вранці … Ось приблизно такий вираз обличчя з ранку. Життя – цікава штука. З роками починаєш простіше все сприймати. Значить так треба. Господь щось мені говорить. Дякую за досвід і урок. Всім спокою і терпіння », – написав Влад Топалов.

Відзначимо, що рік тому в його житті вже була одна аварія. Вона виявилася серйознішою. Весною 2019 шоумен і співак їхав до церкви, а після того – в аеропорт зустрічати дружину і сина. Однак в автомобіль співака раптово влетіла машина.

Тоді Топалов так коментував інцидент: “протер мені весь правий бік, пом’яв двері. Машину доведеться віддати в ремонт на пристойно. Чоловік – пенсіонер. Розгубився. Перенервував. Та так, що я сам за нього заповнював папери, коли приїхали співробітники ДПС ” .

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.