Ведуча Ольга Фреймут захворіла коронавірусом, вона скасувала всі заходи і плани

Сама ведуча офіційно це не підтвердила, але на зв'язок не виходить, про її стан поки нічого не відомо.

Підтвердженням цьому факту є те, що Ольга несподівано скасувала участь у ряді проектів на найближчі тижні, хоча точно відомо – вона цього не планувала.

Сьогодні Фреймут повинна була вести церемонію нагородження “ТОП-50 успішних жінок Львівщини “, але вранці передзвонив її помічник і сказав, що Ольга не зможе приїхати – без пояснення причин. Організаторам довелося терміново шукати їй заміну. Скасовано також участь у святкуванні Дня Незалежності України.

Що буде з участю в “Танцях з зірками ” – неясно, на репетиціях Ольга також не виникає.

Ні сама Ольга, ні її чоловік на телефонні дзвінки не відповідають. Припущення одне – у ведучої коронавірус, вона як раз здавала тест перед тим, як відвести дочку в школу, про що ми недавно писали.

Залишається тільки чекати і сподіватися, що хвороба мине Ольгу або не нанесет їй шкоди.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!