Оля Полякова та її дикі танці в сміливому міні на День незалежності: нескінченні ноги до неба

Вчора в Києві пройшов пишний концерт на честь Дня незалежності, де вітчизняні артисти представили «Пісенну історію сучасної України». Звичайно, така подія не могла пройти без Олі Полякової та її диких танців.

Головна суперблондинка країни взяла участь в музичному перформансі, виконавши пісню переможниці Євробачення-2004 Руслани «Дикі танці» та супроводивши виступ запальним номером.

Зірка з’явилася перед публікою в срібному міні з відкритими плечима, який прекрасно підкреслив її стрункі ноги. Доповненням образу стали ботильйони в колір, розпущене волосся і чорні стрілки.

Коментарі були неоднозначними, одні користувачі захоплені видовищем, а інші дорікають зірок в тому, що в концерті не простежується жодної асоціації зі святом:

  • «Це було супер! Молодці! Наші артисти кращі!»;
  • «Оля — терміново на Євробачення!»;
  • «Співали дуже круто!»;
  • «Мурашки по шкірі»;
  • «Ви як завжди на висоті!»;
  • «Вибачте, звичайно, але в чому знаковість цих пісень в такий день?»;
  • «Можна було виконати українську народну… З вашим вокалом ви можете заспівати абсолютно все».

Це лише крапля в морі в порівнянні з тією кількістю емоцій, якими поділилися глядачі.

Оля Полякова поет «Ветер надежды»
Оля Полякова співає «Ветер надежды»

Крім «Диких танців», Полякова також заспівала композиції «Ветер надежды» Євгенії Власової та «Надія Є» групи «Mad Heads». А ось її «Шлепки» прозвучали у виконанні Ірини Білик.

Концерт ко Дню независимости Украины
Концерт до Дня незалежності України

Разом з Олею на заході прийняли участь Наталія Могилевська, Надя Дорофєєва, Олексій Завгородній, Сергій Бабкін, Дмитро Монатік, Олег Винник, Тіна Кароль, Джамала, Олексій Потапенко, Вєрка Сердючка, Павло Зібров, сама Руслана, Ніна Матвієнко, «The Hardkiss» та багато інших улюблених українських артистів.

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.