Мільйон за ніч: як склалася доля актриси “Уральських пельменів ” Юлії Михалкової

Нещодавно фанатів "Уральських пельменів " шокувала заява - актрисі Юлії Михалковій якийсь бізнесмен пропонував мільйон рублів за спільно проведену ніч і за близькість.

Дівчина, за її словами, відмовилася. Аргументуючи це тим, що не торгує принципами. Вона також акцентувала увагу на тому, що зараз у неї досить багато проектів, в яких вона чимало заробляє. Тому на такі “сумнівні і образливі ” пропозиції немає сенсу погоджуватися.

Юлія Міхалкова
Юлія Міхалкова

Дійсно, 37-річна Юлія Міхалкова два тижні тому оголосила про те, що буде задіяна в новому шоу на СТС «сторіз». Цю програму вже вважають гідним конкурентом “Уральським пельменів ” на ніші гумористичних шоу. Сторіз – це перша велика гумористична програма з її участю після виходу з «Уральських пельменів». Зірка встигла зарекомендувати себе за час роботи в чоловічому колективі як талановита актриса. Однак ходили чутки, що вона не сама змогла пробитися на СТС після гри в КВН. Юлії приписували романи з багатьма учасниками шоу. Сама вона ці “амурні ” питання не коментувала.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.