“Жаба душить “: Ігор Кондратюк розкритикував українських артистів за виступ на День Незалежності

Український телеведучий і продюсер Ігор Кондратюк різко висловився про концерт на Софійській площі з нагоди Дня Незалежності.

24 серпня на День Незалежності України на Софійській площі в Києві пройшов феєричний концерт, який викликав неоднозначне судження публіки. Свою думку висловив і відомий продюсер, суддя «Х-фактора» Ігор Кондратюк. Так, він опублікував на своїй сторінці в Фейсбук іронічний пост, в якому назвав виступ артистів несмаком. На думку Кондратюка, музичний трек, автором якого був співак Діма Монатік, звучить неорганічно і частина пісень взагалі не можна було включати в композицію.

Кажуть, сьогодні на Софіївській площі переспівували самого Гаріка Кричевського:Президент Зе, Зе президент, Зе…

Opublikowany przez Igora Kondratiuka Poniedziałek, 24 sierpnia 2020

«Частина хітів підійшли б для дискотеки, а не для заходу за участю президента України (навіть якщо він – З.)», – розмірковує Ігор.

Також він зазначив, що в пісні Гарика Кричевського “Киянка ” звучить слово “путана “, а значить – цю композицію неприпустимо співати на святі. Ще Кондратюк нагадав про політичну позицію Івана Дорна, а трек Олі Полякової “Шльопки” на заході такого рівня відверто обурила ведучого.

«Кондратюка ” жаба душить “», – вирішили підписники

Варто відзначити, що далеко не всі підписники Кондратюка погодилися з його думкою.

«Все було дуже добре і професійно організовано. Насправді складається таке враження, що Вас просто давить ЖАБА »,« Що, Ігорьок, жаба давить? Що він вирвався, а ти все по караоке стрибаєш? », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, 17-хвилинне попурі з нагоди Дня Незалежності виконали 18 найвідоміших артистів українського шоу-бізнесу. У композицію увійшли 42 популярні українські пісні незалежної України.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.