“Залишилося зовсім мало “: Заворотнюк-молодша вперше вийшла на зв’язок з журналістами

Як пишуть деякі російські ЗМІ, Анна Заворотнюк вийшла на зв'язок з журналістами і не стала спростовувати чутки про погіршення стану мами через рак мозку.

Ніяких подробиць її дочка Анна Заворотнюк не повідомив, просить тільки нічого не питати у неї про маму. Каже, що коли буде можливість і відповідне моральний стан, вона розповість про все сама.

 

Подробиці стану Анастасії Заворотнюк зараз: залишилося зовсім мало

Зараз відомо, що “Моя прекрасна няня ” Анастасія Заворотнюк хвора на рак. Стадія – остання. Вона довгий час проходила лікування в Росії, проте останні кілька місяців осіла в приватній клініці Америки. Подейкують, що саме там перед смертю лікувалася Жанна Фріске.

Тим часом Анна Заворотнюк активно веде свій Інстаграм-профіль, і по її радісним посмішкам на фотографіях і відео зовсім не можна сказати, що її мама перебуває при смерті. Тому серед шанувальників прослизає думка, що Заворотнюк пішла на одужання, і зовсім скоро порадує шанувальників своїм виходом на сцену.

Схожі статті

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.