“Кого-то я шокую “: колишня дружина Павлика здивувала шанувальників відео з останніх днів життя сина

У серпні цього року співак Віктор Павлик та його екс-дружина Лариса Созаева були об'єднані загальним горем - їх спільний син помер.

Причиною смерті став рак, який переміг, навіть не дивлячись на майже 20 курсів хіміотерапії. Коли Павло Павлік помер, йому був 21 рік. На момент смерті він перебував в хоспісі.

Зараз Лора Созаева вже почала приходити до тями і налагоджувати своє моральне стан. Вона у себе на Фейсбук-сторінці відзначала, що їй було дуже погано, коли Павло Павлік жив і страждав. Зараз ці муки закінчилися, і вона рада, що її синочку там добре.

Щоб якось підтримати батьків, які потрапили в схожі ситуації, вона опублікувала одна з останніх відео, зроблених за життя Павла. Там він зі своїм другом в лікарняній палаті. Павло майже не рухається, але злегка пританцьовує під улюблену пісню.

Видео не для журналистов, а родителей!Кого – то я слегка шокирую.Видео я уберу через какое- то время.Это хоспис. Я была там с сыном круглосуточно, за исключением нескольких часов, когда меня заменяли подруги или Виктор.Вы увидите Пашиного друга Илью, у которого год назад на руках умер отец от рака. Вы понимаете чего ему стоило так поддерживать друга зная, что он тоже уходит? Я им восхищаюсь и горжусь! Многие друзья и родственники не знают как себя вести, что сказать умирающим детям. Мне пишут много мам болеющих детей! Хорошие мои! В те отрезки времени, когда у ребёнка не болит, я бы вам пожелала делать как я. Веселиться! И обязательно рассказывать о вечности! Они не уходят во тьму, или дыру, или пропасть! Они идут в руки любящего Отца!Песня из любимого Пашиного фильма 1+1. У главного героя тоже не двигались руки и ноги, но главное не тело, а дух!

Opublikowany przez Лора Созаева Środa, 26 sierpnia 2020

Лора Созаева уточнила, що публікує це відео, щоб нагадати батькам про те, як важливо насолоджуватися тими моментами, коли хвора людина відчуває себе добре.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.