Прах Валентини Легкоступової опинився на смітнику, поки діти були зайняті: пролежав нікому не потрібний 2 тижні

У серпні весь світ шоу-бізнесу був вражений новиною про смерть виконавиці всіма улюбленого хіта «Ягода-малина». Рідні вирішили її кремувати, а в підсумку прах Валентини Легкоступової просто викинули на смітник.

Всього лише за місяць до смерті 54-річна героїня статті втретє вийшла заміж і будувала грандіозні плани на майбутнє. Однак їм не судилося збутися, адже її життя обірвалося надто несподівано. Громадськість впевнена — у всьому винен новоспечений чоловік артистки Юрій Фірсов.

Венчание Валентины и Юрия
Вінчання Валентини і Юрія

За словами дочки Валентини Анетти, після весілля вона довгий час не могла зв’язатися з матір’ю, тому без попередження поїхала до неї додому.

Там вона застала неабияк підпилих молодят і тоді ж побачила на тілі у зірки множинні гематоми. Легкоступова при цьому не змогла пояснити їх походження, оскільки нічого не пам’ятала. Вже пізніше стало відомо, що співачка сильно вдарилася головою, коли впала у ванній.

У слідства є дві версії події — нещасний випадок або домашнє насильство. Проте дочка знаменитості звинувачує Фірсова, адже якби він відразу все розповів, то вони вчасно звернулися б до лікаря і маму можна було б врятувати.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Після церемонії прощання Валентину кремували і якщо в день похорону було невідомо, що саме рідні збираються вчинити з її прахом, то вчора знайомий її дітей заявив, що він опинився на смітнику. Про це повідомив портал POPCAKE.

Як розповів інсайдер, Анетта і Матвій (син співачки) були зайняті іншими “важливими справами”, нападаючи зі звинуваченнями на вдівця Юрія. Співробітники крематорію тим часом прочекали цілих два тижні, нікого не дочекалися викинули урну Легкоступової. В результаті покійна зірка залишилася без місця поховання.

Дочь и сын Легкоступовой
Дочка і син Легкоступової

Її родичі поки не дали жодних коментарів з цього приводу, так що продовжуємо стежити за ситуацією й надалі.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".