Після мітингу Полякової під Кабміном Верховна Рада розгляне законопроект про підтримку шоу-бізнесу

3 вересня Оля Полякова та інші українські зірки влаштували мітинг під Кабміном, звинувативши владу у знищенні музичної індустрії.

Українських знаменитостей обурило, що карантинні заходи давним-давно послабили – відкрили торгові центри, запустили громадський транспорт, відкрили ресторани і кафе, а зірки досі чекають дозволу проводити концерти. Відповідно, українські знаменитості втрачають свій основний заробіток через карантинні обмеження.

Полякова мітингує під Кабміном
Полякова мітингує під Кабміном

Схоже, мітинг, який організувала суперблондинка пройшов не дарма. Під час засідання Верховної Ради глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко заявив про розгляд закону про підтримку шоу-бізнесу з метою підтримати сфери культури, туризму і креативних індустрій. За словами Корнієнка, найближчим часом депутати розглянуть в першому читанні зміни до Податкового кодексу з метою державної підтримки сфер культури, туризму і креативних індустрій. Як вважає глава партії, організатори виступів не знають, як їм працювати в умовах карантину з цього і проводять мітинги під Кабміном.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.