Приводити додому не буду. Агата Муценіеце поки вирішила не знайомити нового чоловіка з дітьми

Агата вирішила не сумувати довго по зраднику Павлу Прилучному, і вже знайшла нового папу для своїх дітей.

Раніше її сватали до одруженого Михайлу Пореченкову, з яким вона опублікувала зворушливе фото в обнімку. Однак після цього пару більше ніде не бачили разом. Тепер же в житті блондинки з’явився новий чоловік, проте Агата з побоюванням ставиться до цього роману, поки не поспішає представити нового папу своїм дітям.

Агата образилася на колишнього чоловіка через те, що він відправився з дітьми в Крим, і взяв з собою нову коханку

Прилучний, Карпович і діти на відпочинку
Прилучний, Карпович і діти на відпочинку

За словами Муценіеце, вона думала, що малюки їдуть відпочивати тільки з татом. І була неприємно здивована, коли виявилося, що він представив їм свою нову коханку. Дівчина уточнила, що сама з дітьми так чинити не буде, адже для них це теж моральна травма.

Прилучний і Карпович поїхали в Крим
Прилучний і Карпович поїхали в Крим

«Я намагаюся з дітьми спокійно спілкуватися – мама хороша, тато хороший, просто так вийшло. Але приводити нікого додому я не буду. Буду робити дітей в готелі », – розповіла сама Агата в своєму Ютуб-шоу ” Чесний розлучення “.

Програма Чесний розлучення з Раїсою Рязановій
Програма Чесне розлучення з Раїсою Рязановою

Її співрозмовниця Раїса Рязанова зазначила, що Паша і Агата надійшли дуже егоїстично, адже подумали про себе, але не подумали про дітей, яким бути без мами чи тата – дуже важко. Вони будуть рости і розуміти, що жити окремо – це норма.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.