Сергій Жигунов не хотів грати в «Моїй прекрасній няні» разом з Анастасією Заворотнюк: «Був налаштований агресивно»

Російський актор Сергій Жигунов не хотів грати в ситкомі «Моя прекрасна няня» разом з Анастасією Заворотнюк. Виявилося, що спочатку він дуже негативно ставився до своєї майбутньої обраниці.

Як тільки робота над серіалом почалася, вся знімальна команда була захоплена тоді ще маловідомою артисткою. Вся справа в тому, що працьовита Настя відразу ж виявила себе з кращого боку.

Її колеги розповідали, що якщо зйомки стартували в 8 ранку, то вже о 7:45 вона була на місці. Єдиний, кому не сподобалася пекуча брюнетка, став Жигунов, але ж пізніше їх серіальний роман знайшов своє відображення і в реальному житті.

Заворотнюк и Жигунов не скрывали своего романа
Заворотнюк і Жигунов не приховували свого роману

За словами артиста Юрія Кочеткова, найменші проколи роботі Заворотнюк ставали приводом для Сергія прибрати її з проекту:

«Жигунов не надто вітав її появу в цьому серіалі, він був налаштований дуже агресивно», — розповів Кочетков в програмі «Засноване на реальних подіях» на телеканалі НТВ.

Втім, ця ситуація в черговий раз підтверджує — від любові до ненависті один крок. Уже в 2006 році актори почали зустрічатися. Більш того, заради Анастасії Сергій навіть пішов від своєї дружини Віри Новікової, яка народила йому дочку Марію. Правда, потім він повернувся до неї, виблагавши прощення.

Сергей Жигунов с женой Верой Новиковой
Сергій Жигунов з дружиною Вірою Новіковою

Як би сильно публіка цього не хотіла, під вінець екранна парочка так і не пішла — через пару років вони розлучилися. Пізніше Заворотнюк назвала ці відносини великою помилкою, а Жигунов зажив минулим життям. Проте зірки зберегли дружні стосунки.

Вика Прутковская и Максим Шаталин
Віка Прутковська і Максим Шаталін

Зараз виконавець ролі Максима Шаталіна зайнятий зйомками в серіалі «Горюнов», а всіма улюблена няня Віка щосили бореться з тяжкою хворобою. Після пологів молодшої дочки Міли актрисі діагностували гліобластому четвертої стадії (рак головного мозку). Такий же діагноз був і у співачки Жанни Фріске.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.