Наставила роги! Чому насправді розійшлися Муценіеце і Прилучний?

Гучне розлучення, в яке вже приписали Михайла Пореченкова, Мирославу Карпович і ще одну "Татусеву дочку" Дашу Мельникову все ніяк не вщухає.

Чутки навколо екс-подружжя ходять найрізноманітніші – Прилучний бив Агату і дітей, Агата пішла до Пореченкову, будучи заміжньою за Павлом і багато іншого. Зараз фактом залишається те, що діти Мія і Тимофій живуть з мамою, і зрідка зустрічаються з татом на відпочинку або на вихідних. Де ж правда про розлучення зоряної сім’ї? Давайте розбиратися.

Як зав’язалися відносини між Агатою і Павлом?

Даша і Максим з "Закритої школи"
Даша і Максим з “Закритої школи”

Вони познайомилися на зйомках серіалу “Закрита школа “, де зіграли пару закоханих підлітків.

Зйомки Закритої школи
Зйомки Закритої школи

У 2011 році, не сказавши нікому, одружилися. Створення родини не стало для публіки шоком, адже вони чекали і вірили, що роман з серіалу перейде в реальне життя. Незабаром у них з’явився син Тимофій і дочка Мія.

Агата і Прилучний весілля
Агата і Прилучний весілля

Розлучення Прилучного і Муценіеце

Агата Муценіеце знайшла нового папу для своїх дітей
Агата Муценіеце знайшла нового папу для своїх дітей

В одному з інтерв’ю ще задовго до розлучення Павло сам зізнався, що Агаті з ним складно. Він занадто ревнивий, запальний, перевіряє телефон і нерідко влаштовує сцени. Це послужило першим дзвіночком, шанувальники зрозуміли – щось в цій сім’ї явно не так.

Ситуація загострилася, і навесні 2020 року в період самоізоляції і карантину пара заявила про кінець свого спільного життя. Тоді Агата потрапила в скандал – виклала відео, де вона плаче і каже, що чоловік бив її і викинув телефон у вікно. Більшість шанувальників встало на сторону скривдженої дівчини.

Зараз Агата і Павло вже давно живуть окремо. Актриса зі своїми дітьми відправилася в столичну квартиру, а актор залишив собі заміський особняк. Хоча наближені до Павлу люди подейкують, що він зараз переїхав до своєї коханки – актрисі “Татусеві дочок ” Мирославі Карпович.

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.