facebook

«Дешева копія»: Агата Муценіеце обізвала коханку Павла Прилучного

31-річна актриса Агата Муценіеце після розлучення з чоловіком стала частіше з'являтися на публіці і розповідати про свої почуття.

Так, нещодавно на своєму Ютуб-шоу “Чесне розлучення ” дівчина зізналася, що до сих пір сумує за Павлом. Але і ображається на нього за те, що той не стримав обіцянку, дану під час весілля – завжди бути поруч, любити і оберігати. Останній рік відносин зіркової пари був на межі – фізичне і моральне насильство, крики на дітей, спроби вигнати з дому під час епідемії. Сім’я розвалилася.

Агата: Павло досі говорить мені про свої почуття

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Агата виклала власні роздуми про кохання. Дівчина написала: «Здатність до любові – так само рідко дається людям, як і будь-яка обдарованість. Як часто видають за любов підробку. Це як сумка: як би підробка не старалася, вона завжди буде підробкою. І тільки справжність мистецтва і якість оцінить історія і вічність. А підробка назавжди буде копією .. Просто копією! ».

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCDj-oiuj7M5%2F&is_from_rle

 

Коментатори підтримали актрису в її висловлюваннях, і написали, що їй не варто переживати через те, що Павло пішов до іншої. Це варто розцінювати як нове життя і нову можливість.

Відзначимо, недавно Прилучного засікли вже в компанії іншої актриси – Юлії Франц. Імовірно, актор зраджував Агаті відразу з двома, проте причиною розлучення стала саме героїня “Татусеві дочок ” Мирослава Карпович.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.