Нерви не витримали: скандал зі зрадою довів Тарзана до реанімації

50-річний Сергій Глушко потрапив до лікарні після виходу на екрани шоу Андрія Малахова, де в черговий раз обговорювали його зраду Наташі Корольовій.

Про це повідомила Ксенія Собчак у своєму шоу на YouTube «Обережно Собчак». Наташа Корольова і Тарзан вперше прокоментували скандал зі зрадою саме в інтерв’ю для її програми. Минулого тижня вийшла перша частина шоу, де Корольова заявила, що їй дуже неприємно, що головні російські канали виставляють її особисту проблему на показ, таким чином підвищуючи свої рейтинги. При цьому Наташа подякувала журналістам, які на стали витягати її «брудну білизну» і піаритися за рахунок скандальної історії. Серед таких журналістів, яким подякувала Корольова, був відомий телеведучий Андрій Малахов. Однак уже через кілька днів в ефір вийшло шоу Малахова, де він «розслідував» історію зради Тарзана Наташі Корольовій. У студію до Малахову прийшла коханка Тарзана Анастасія Шульженко, її подруга Мілана, а також знайомі Сергія Глушко.

Малахов розслідував зраду Тарзана в своєму шоу
Малахов розслідував зраду Тарзана в своєму шоу

У другій частині шоу «Обережно Собчак» з Тарзаном і Корольовою Ксенія Собчак повідомила, що Сергій Глушко потрапив в реанімацію через нервового зриву. Останньою краплею стало саме шоу Малахова. Собчак показала фото Тарзана з лікарні, де він лежав з закритими очима під крапельницею.

Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні
Тарзан в лікарні

Повідомляється, що Глушко провів в лікарні декілька днів.

Схожі статті

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.