Олена Шоптенко назавжди покидає «Танці з зірками» після їх з Олегом Винником дискваліфікації: «Це мій останній сезон»

Учасниця і переможниця «Танців з зірками» Олена Шоптенко назавжди покидає проект. Хореограф більше не з'явиться на паркеті в якості чиєїсь партнерки. Таке рішення вона прийняла після того, як їх з Олегом Винником дискваліфікували.

Вперше героїня статті з’явилася в самому танцювальному шоу країни в 2006 році. Пару їй склав на той момент комік, актор і шоумен, а тепер президент України Володимир Зеленський. Разом вони здобули перемогу.

Поточний сезон для Олени став найкоротшим в її житті, хоча спочатку він повинен був бути одним з найдовших. Шоптенко радувала своїх шанувальників чотири ефіри поспіль, танцюючи з повелителем вовчиwm Олегом Винником. На п’ятому тижні вони обидва захворіли коронавірусом, а на шостому за правилами шоу на них чекала дискваліфікація.

Венский вальс в исполнении Алены и Олега
Віденський вальс у виконанні Олени та Олега

Телеглядачі встали на захист пари і потребували повернути їх в проект, проте вчора співак відмовився від цього, вважаючи, що з його боку буде нечесним знову підкорювати паркет, враховуючи, що на лікарняному він не займався і не репетирував. Сказати, що армія його шанувальниць розчарована — це нічого не сказати.

Смутку додала і заява Олени — вона більше не братиме участь в шоу:

«Це мій останній сезон в якості танцівниці і хореографа в парі. Життя розпорядилося по-своєму і підтвердило моє рішення переконливо».

За її словами, єдине, про що вона шкодує, так це те, що Олег не встиг продемонструвати все, на що здатний, а 4 їх спільних виступи запам’ятаються їй назавжди.

У коментарях до публікації Шоптенко багато людей засмутилися, але побажали Олені здоров’я і висловили надію, що незабаром побачать її в суддівському кріслі.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.