У родині Лілії Ребрик поповнення. Запитує, як назвати: «Нас тепер п’ятеро»

У популярної української телеведучої Лілії Ребрик поповнення в родині. Цією радісною новиною зірка поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram.

Лілія є активним користувачем соціальних мереж, де за її життям стежать більше 600 тисяч підписників. Там вона регулярно публікує нові фото і відео, а також розповідає про особисте.

На цей раз знаменитість виставила спільний знімок з чоловіком Андрієм Диким, дочками Діаною і Поліною і новим членом сім’ї, до появи якого вони готувалися довгих три з половиною роки. Їм стала дівчинка-щеня породи бішон фрізе, з ім’ям поки ще не визначилися.

Цю чарівну крихітку сімейству подарувала Настя Каменських — влітку її улюблена собака Мімі ощенилася.

За словами Ребрик, ініціатором завести вихованця була їх старша дочка, причому вони з чоловіком вмовляли її відмовитися від цієї ідеї. Проте аргументи Діани перемогли — щоб переконати батьків взяти цуценя, вона в свої 8 рочків перечитала купу ветеринарної літератури і тепер знає, як потрібно виховувати хвостатих.

«Що вам сказати? Готувалися до появи собаки, як до народження дитини. Тепер у нас вдома є розумна годівниця, спеціальна лежанка (у тон інтер’єру, звісно), поводок, нашийник, собачий набір посуду, шампунь і парфуми, море любові до нового маленького члена родини!», — написала Лілія.

У коментарях до публікації тут же з’явилося безліч поздоровлень з такою важливою подією:

  • «Вітаю з поповненням! Ви тепер багатодітна сім’я»;
  • «Це щастя дивитися в щасливі очі дитини, ви молодці!»;
  • «Дуже мило!».

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.