Тетяна Буланова вирішила розповісти про свого нового чоловіка: “З весіллям не поспішаємо”

Після розставання з футболістом Владиславом Радімовим співачка Тетяна Буланова довгий час не наважувалася на нові відносини.

Зараз Тетяна живе зі своїм молодшим сином Микитою. Кілька місяців тому до них приєднався новий коханий мами, який відмінно порозумівся з Микитою.

Син Буланової схвалив вибір зіркової мами

Тетяна Буланова
Тетяна Буланова

Тетяна Буланова не розповідає поки що де і як познайомилася з чоловіком, але уточнює, її новий обранець – людина не публічна, тому ні в яких скандалах участі не замішаний. Вона цього рада, і не поспішає показувати його шанувальникам. Вони вже живуть разом. Спільно проживати стали під час карантину, і не пошкодували – побут і загальне проведення часу йде на користь обом партнерам.

«Працює зовсім в іншій області. Ми рік разом, всю самоізоляцію провели удвох. Нам дуже комфортно – ні разу не посварилися », – говорить співачка Тетяна Буланова журналістам.

Вона зазначає, що незважаючи на такий стрімкий розвиток відносин, укладати шлюб і зіграти весілля вони поки не планують. Бажають краще один одного дізнатися і зрозуміти, чи підходять вони між собою.

Але вже можна зрозуміти – Буланова дуже щаслива зі своїм новим обранцем. На всіх фото в Інстаграм жінка буквально світиться від щастя.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.