Дідок ще задасть жару: Олег Газманов витанцьовував на концерті відразу після Ковіда – плясав як 18-річний

69-річний російський співак, поет, актор і продюсер недавно зліг з коронавірусом. У його віці це було особливо небезпечно.

Але він довів, що “є ще порох в порохівницях “, і запалив на масштабному концерті прямо після лікарняного ліжка.

“Як добре, що не дивлячись на # ковід19 в готелі« Ройал Аврора »відбувся Гала-вечеря Російської національної музичної премії« Вікторія », присвячений старту нового голосування. Побачився з друзями і колегами “, – написав уже сивий Газманов в своєму Інстаграм- блозі.

Олег Газманов так любить сцену, що навіть лікується з мікрофоном

Газманов уточнив, що на цьому заході було близько чотирьохсот чоловік, проте не розповів, чи був у нього страх знову підчепити цю китайську болячку.

Відзначимо, Заслужений артист Росії недавно повідомив про те, що стан його здоров’я стрімко погіршується. Після отриманого позитивного результату на Ковід-19 він відокремився і скасував всі заходи, які були заплановані.

Але це не вберегло його дружину від захворювання. Зараз вони обидва вже прийшли в задовільний стан.

Більше про життя улюбленця Пугачової Газманова можна дізнатися у нього в Інстаграм-блозі. До слова, на співака підписано понад півмільйона людей.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.