Олена Шоптенко зізналась, що раніше крала: Олег Винник від такого визнання вирішив включити задню

Хореограф і екс-партнерка Олега Винника в шоу "Танці з зірками " Олена Шоптенко розговорилася, і вирішила відкрити таємницю про себе. Та таку, від якої стає соромно навіть фанатам.

Як виявилося, Олена в дитинстві крала. Але “крадіжка ” ця була проста – вона брала без дозволу туш у своєї мами. Про це вона розповіла у себе в Інстаграм, рекламуючи свою улюблену косметику.

“Не знаю як ви, а я, коли вчилася в молодшій школі, іноді крала у мами туш і підфарбовувала вії, щоб бути красивою для однокласника Саші “, – відверто зізнається зі шкільних років Шоптенко.

Нехай тому самому однокласника Саші вона так і не змогла сподобається, зате тушшю користуватися звикла.

“Для мене туш дійсно найголовніше в макіяжі, так як в повсякденному житті тіні або олівець я не використовую, а виразності очей і розкритого погляду домагаюся саме хорошим підфарбовування вій. І роблю це вже супер професійно “, – ділиться танцівниця.

Вона каже, що для неї ідеальним варіантом залишається продукція від Лореаль. Вона настільки стійка, що Canon та після тривалих тренувань, виступів, і навіть, коли доводиться перед камерами пустити сльозу.

А погляд при цьому дуже яскравий, ефектний і запам’ятовується.

Олена Шоптенко
Олена Шоптенко

Олег Винник оцінив такі “дівочі секретик ” від ймовірної коханої, і поставив Олені Шоптенко лайк.

Зараз прихильники чекають, коли ж уже Алена і Олег викладуть спільне фото. Адже після дискваліфікації з танців їх практично не було видно разом.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.