facebook

Конфуз, який би не оцінила Ірина Фаріон, і чутки про роман: появу Злати Огнєвіч з “ним” обговорює вся країна

Деяким зіркам доводиться придумувати привід, щоб про їхню композицію заговорили. А Златі Огнєвіч поталанило: ще до прем'єри розгорілися відразу два скандали довкола треку.

Злата Огнєвіч вирішила записати дуетну роботу з Максимом Бородіним. Та щойно виклала в мережу фрагмент кліпу “Без тебе”, як артистку захейтили зусібіч. Прихильникам зірки не сподобалися окремі слова в пісні та одружений напарник холостячки.

У шматочку відео, яке потрапило на очі людям, Бородін дуже тісно притискається до Огнєвіч. Тож одна з підписниць Інстаграму залишила негативний коментар, мовляв, не повинен одружений чоловік отак “тертися” й “заглядатися” на дівчину.

Злата Огнєвіч втрапила у подвійний скандал

Звісно, Злата не залишила образливі слова без відповіді, наголосивши, що якщо слідувати подібній логіці, доведеться закрити всі голлівудські студії, бо там одружені актори ще й не таке виробляють під час знімань кіношедеврів.

Кадри обіймів співаків тут же розлетілися мережею. Тим паче, що прем’єра композиції на Ютубі відбулася саме сьогодні. Та що б там не говорила учасниця “Євробачення” про акторську гру та відсутність між виконавцями романтичної іскри, критиків було вже не спинити.

Злата Огнєвіч втрапила у подвійний скандал

Найбільш уважних не задовольнила виключно візуальна картинка. Вони ще вслухалися у текст пісні “Без тебе”. І тут у повітрі запахло новим скандалом, на цей раз мовним. Адже у композиції чітко лунає слово “біжав”, якого в українській мові просто не існує.

На закиди щодо спотворення рідної солов’їної в артистки теж знайшлася чітка відповідь. Огнєвіч запевнила, що це “художній зворот слів”. На думку співачки, подібне використання мовних кальок з російської є “елементом творчості”, незрозумілим більшості громадян.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.