Які іграшки не можна вішати на ялинку на Новий рік 2023: 6 милих прикрас, які цього року під суворою забороною

Красиво прикрашена ялинка – невід'ємний атрибут кожного Нового року. Втім, наряджати дерево абияк не можна. Експертна думка стосовно того, як правильно оздоблювати ялинку цьогоріч

Для когось прикрашена новорічна ялинка – це обов’язковий ритуал кожних різдвяних канікул. Для інших красиве дерево – лише умовність. Хай там що, Чорному Кролику, символу майбутнього 2023 року, до вподоби не все. Аби привернути удачу та щастя в Новому році, варто дослухатись порад експертів стосовно того, як правильно прикрасити новорічне дерево. ТОП 6 ялинкових іграшок, від яких астрологи радять відмовитись.

Іграшки з пластмаси

У китайському гороскопі символ майбутнього року Чорного Водяного Кролика характеризують доволі спокійною твариною, яка надає перевагу всьому природному та натуральному. Саме тому експерти не радять прикрашати ялинку пластиковими іграшками “кричущих” кольорів. Найкращим рішення для цього Нового року стане вибір прикрас із дерева або паперу.

Прикраси певного кольору

Раніше астрологи вже розповідали, які кольори особливо подобаються Чорному Водяному Кролику. Основним кольором 2023 року, логічно, є чорний, проте не кожному хочеться оздоблювати ялинку саме в цьому відтінку. Саме тому експерти радять обрати прикраси червоного, синього, рожевого, жовтого, зеленого та блакитного. Уникайте помаранчевого та коричневого.

Які іграшки не можна вішати на ялинку 2023 року
Які іграшки не можна вішати на ялинку 2023 року

Іграшки у формі тварин або з їхнім зображенням

У природі кролик “дружить” далеко не з усіма тваринами. Прикрашаючи ялинку, не варто вішати на дерево іграшки з зображеннями ворогів кролика. Уникайте прикрас у формі або з малюнком лисиць, вовків, а також будь-яких хижаків, як от дракона.

Скляні ялинкові прикраси

Астрологи зазначають, що скло – не той матеріал, який перебуває в ідеальній гармонії з символом 2023 року. Скляні іграшки не поєднуються з покровителем майбутнього Нового року, тому варто тимчасово відмовитись від використання таких прикрас.

Як прикрасити новорічну ялинку
Як прикрасити новорічну ялинку

Прикраси з дефектами

Ця порада стосується не лише 2023 року, а й загалом святкування Нового року. З самої назви всесвітнього свята зрозуміло, що в ньому немає місця старому, а тим паче зламаному чи пошкодженому. Прикрашання ялинки іграшками з дефектами означає залучення в дім негативної енергії.

Несправні новорічні гірлянди

Попередня порада також стосується гірлянд – не лише іграшок. Якщо у вас є гірлянда, яка дуже сильно вам подобається, але вже давно несправна, астрологи все-таки радять відмовитись від її використання. Окрім залучення в домівку негативної енергії, також є ризик спричинити пожежу.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.