Зірка 1+1 Валентина Хамайко показала свій живіт після чотирьох пологів: відновлення буде довгим

Ведуча ранкової програми «Сніданок. Вихідний» на телеканалі 1+1 Валентина Хамайко показала живіт після чотирьох пологів. Зірка зізналася, що швидко відновлюватися у неї вже не виходить.

Зі своїм чоловіком Андрієм Оністратом теледіва виховує дочок Соломію і Мирославу, а також синів Михайла та Андрія. Вперше героїня нашої сьогоднішньої статті стала мамою 11 років тому, четверта дитина народилася майже 2 роки тому.

Валентина завжди дивувала шанувальників шикарною фігурою після вагітності і пологів, хоча з кожним разом приводити себе в порядок їй стає все складніше. Так, після народження младшенького Андрійка ведуча до сих пір не може повернутися в форму.

Валентина с младшим сыном и мужем
Валентина з молодшим сином і чоловіком

Як активний користувач Instagram, Хамайко ділиться з підписниками не тільки новими фото і відео, але і результатами відновлення:

«Цей живіт народив і виносив чотирьох діток! Вперше я відновлююсь так довго».

Валентина Хамайко с мужем и старшими детьми
Валентина Хамайко з чоловіком і старшими дітьми

Далі зірка припустила, що в коментарях багато людей напишуть, в якій прекрасній вона зараз формі, однак також Валентина розповідає про інші підводні камені, з якими стикаються мами:

«Це хронічні недосипи, це якірні кілограми, що наросли після пологів, і вся ця зайве навантаження на ноги… Вони непомітні для сторонніх очей, але помітні для моїх ніг і вен, що їх носять. Це ряд гінекологічних моментів, які з’явились і самі по собі йти не хочуть».

Валентина Хамайко
Валентина Хамайко

Хамайко акцентує увагу на тому, що пологи не омолоджують і за кожне народження дитини жінка неминуче платить своїм здоров’ям:

«Я почала пити колаген і ряд інших добавок, що впливають на тонус, чистять судини і відновлюють здоров’я зсередини. Нехай це відео буде тут. Порівняю через півроку», — написала телеведуча і подякувала своїм тренерам.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.