Яскравий гардероб на листопад: дизайнер Андре Тан навчив складати ефектний лук на цю осінь

Останній місяць осені самий насичений і хвилюючий - все ще осінь, але по погоді майже зима, і скоро новий рік.

Тобто, пора вже укутують в зимові пуховики, але робити це потрібно поетапно і акуратно. Відомий в Україні дизайнер Андре Тан розповів, як в цьому місяці можна виглядати красиво і стильно, не відстаючи від мінливої моди.

Яскраві дрібниці

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - яскраві сумки
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – яскраві сумки

Осінь – і без того похмура дощова пора. Підкресліть свою яскравість аксесуарами. Відмовтеся від чорних або сірих сумок. Купуйте червону, помаранчеву або жовту. Ці кольори вигідно виділять вас на тлі, і явно продемонструють почуття смаку.

Взуття

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - взуття повинна бути темною, але не чорною
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – взуття повинна бути темною, але не чорною

Повертаючись до попереднього пункту, підберіть собі взуття. З року в рік ми купуємо чорні черевики або чоботи, бо вони практичні. Як щодо експериментів? Темно-зелений теж нічого!

Є колір, більш універсальний, ніж чорний

Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені - бежевий костюм
Модельєр Андре Тан розповів, що модно цієї осені – бежевий костюм

Не будемо довго інтригувати – це бежевий. Він підходить під абсолютно будь-який образ людям з різним статурою. Чорні джинси – це, звичайно, зручно, а що щодо бежевого брючного костюма? Виглядає стильно і свіжо.

Таким чином, Андре Тан радить в цю осінь відмовитися від звичних чорного та темно-синього кольорів. Додайте в свій гардероб більше фарб – червоний, беж, жовтий, зелений. Але помірно – не комбінуйте в одному образі більше трьох кольорів або відтінків.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.