Анірекорд по Ковіду – більше 9500 нових заражень за добу: Україна близька до катастрофи

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що наша країна стоїть на критичній позначці по захворюваності коронавірусом.

На 4.11.2020 за добу кількість нових випадків – 9524 людини, померло 199 хворих. Вчора хворих було 8999 чол., пішли з життя 157 хворих.

В інтерв’ю новинному агентству Інтерфакс-Україна міністр Степанов дослівно сказав так:

 ""

Чиновник додав, що у всіх областях за завданням уряду істотно збільшено кількість ліжко-місць для лікування пацієнтів з Ковід-19, але в деяких містах вони заповнені на 100%.

Трагічна ситуація сталася на Закарпатті. У лікарнях обласного центру Ужгорода немає жодного вільного місця в 4-х лікарнях. Нових хворих розвозять в сусідні міста.

 ""

У Мукачеві також місць немає і хворого 50-річного чоловіка на швидкої везли в Виноградово, яке за 95 км. По дорозі чоловікові стало різко гірше і він помер прямо в машині від зупинки дихання.

Міністр сказав так:

 ""

І додав, що вже відчувається брак лікарів, а якщо їх не буде, то кількість ліжок не матиме значення, якщо лікувати нікому.

 ""

Велика частина Закарпатської області зараз в червоній зоні, закрито все, крім продуктових магазинів. Але приватні підприємці мітингують вже третій день. Люди залишилися без засобів до існування. Через закриття садочків багато хто не має з ким залишити дітей і змушені брати відпустки за свій рахунок. Загалом, ситуацію загострюється і перспективи неприємні.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.