Всього пари секунд не вистачило, її навіть ніхто не спинив: друзі кажуть про смерть дівчини, яка загинула в ДТП на Хрещатику

30 жовтня Алла Сорока загинула під колесами позашляховика, який вилетів на Майдан Незалежності. Про подробиці аварії і що говорять друзі дівчини - читайте далі.

У той нещасливий день 30-річна Алла випадково опинилася на Майдані. Дівчині всього кілька годин залишалося до поїзда, щоб поїхати додому до рідних. За пару хвилин до своєї смерті вона зробила селфі і встигла відправити його подрузі. Після цього на повідомлення вже більше не відповідала.

Журналістам сайту Obozrevatel вдалося поспілкуватися з друзями загиблої.

Страшна аварія з трагічним кінцем

Рідні та близькі вже кілька днів не можуть прийти до тями після того, що сталося. Вони кажуть, що Алла була дуже добра і глибоко віруюча. За страшним збігом обставин дівчина потрапила в центр Києва саме тоді, коли некерований автомобіль на високій швидкості влетів людей, що стояли на Майдані.

Юрій Назаренко, власник позашляховика, виїжджав з вулиці Інститутської і, як він стверджує, втратив свідомість.
Перелякані люди почали розбігатися, але автомобіль все таки збив двох людей – стареньку бабусю і Аллу Сороку, вони обидві, на жаль, померли на місці.

Автомобіль з мета аварії
Автомобіль з міста аварії

Всього кілька секунд для порятунку

Подруги дівчини сотні разів переглядають запис з місця трагедії і душа болить ще сильніше – Аллі не вистачило всього декількох секунд, щоб врятуватися.

Лілія Полянська, подруга дитинства загиблої нарікає: «Очевидці кажуть, що в той момент ніхто не кричав, ймовірно, тому вона не бачила цей автомобіль. І мимо пробігла людина, хоч би за руку її смикнула, крикнула, вона б змогла врятуватися».

Алла була дуже віруючою дівчиною і в той нещасливий день вона ходила по церквах Києва. «Вчора у матінки Алла пригощала нас своїм печивом… Ми попрощалися, як виявилося, назавжди. У Бога всі живі, але як же гіркі ці сльози», – написала Олена Даеву, знайома загиблої.

Алла простила б?

Подруги дівчини по церкви думають, що ця трагічна ДТП сталася не спроста, вона покинула цей світ у той же день, що і матінка Олімпія, яку дівчина дуже почитала.

Знайома вважає, що Алла пробачила б водія: «Я впевнена, що вона б сказала:« На все воля Божа, треба пробачити ». Йому тепер з цим горем жити. Я вірю, що Господь відключив йому свідомість ».

Алла Сорока встигла зателефонувати мамі за пару годин до своєї загибелі і поговорити з нею в останній раз. Знала б вона, що це був прощальний розмова …

Поховали біля братика

Дівчину поховали на батьківщині у Вінницькій області. Подруга дитинства розповідає: «Її могила поруч з могилою молодшого братика. Він прожив на цьому світі всього кілька днів після народження і помер. Тепер вони там разом ».

Загибла Алла Сорока
Загибла Алла Сорока

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.