90-річний Чапкіс зізнався, що його діти різко зненавиділи нову дружину: “Прийшла стерва якась … “

Нещодавно хореограф і суддя "Танців з зірками" Григорій Чапкіс знову одружився.

Це вже його четверта дружина. Цього разу немолодого майстри танцю потягнуло на молоденьких, і він одружився на 39-річній жінці. Про неї відомо мало, та й сам медійний Чапкіс чомусь приховує обраницю. Ймовірно, вона працює директором ювелірного магазину в Києві. Як вони познайомилися – теж поки залишається в таємниці.

Варто відзначити, що дружині Чапкіса – 39 років, це стільки ж, як і його внучці

А ось діти були не дуже раді нової обраниці тата. Вони, як і більшість шанувальників, впевнені, що ця Людмила прийшла в будинок Григорія Миколайовича Чапкіса виключно за фінансовими благами, а не по любові. Хоча сам Чапкіс це заперечує – мабуть, дійсно її любить.

Чапкіс і його діти - як вони відреагували на нову "мачуху"?
Чапкіс і його діти – як вони відреагували на нову “мачуху”?

“Люди зараз пліткують: ” А, вона хоче його багатство! “Яке у мене багатство? Дивани? Або машина, якій 15 років? Вона забезпечена, вона багатша мене. А діти мої ?! Завмерли! Інші діти були б задоволені . Вони все на неї: “О, прийшла стерва якась, хоче його добро! ” Давай довіреності переписувати “, – відверто каже суддя ” Танців з зірками “в інтерв’ю на каналі 1 + 1.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.