Дебют 9-річної доньки Даші Трегубової в кіно: режисер в захваті від артистичності дівчинки

Уже в цю суботу о 17:00 можна буде побачити першу серію мелодрами «Переклад не потрібен», зняту спільними зусиллями телеканалу «Україна» і компанії Star Media. Одну з головних ролей у ньому зіграла 9-річна Поліна

Прем’єра, запланована на 7 листопада, привертає до себе багато уваги публіки, тому творці можуть розраховувати на успішний старт серіалу.

Заставка серіалу "Переклад не потрібен"
Заставка серіалу “Переклад не потрібен”

У центрі історії – дівчина Катя, яка працює перекладачем і намагається влаштувати особисте життя, адже її дитині потрібен дбайливий батько. Начальник Каті на ім’я Андрій не враховує особисті обставини матері-одиначки і перевантажує її роботою, Катя хоче звільнитися, але Андрій дозволяє їй лише після участі в ще одному офіційному заході. Саме на ньому доля отримає несподіваний поворот, і Катя раптом зблизиться з одним чоловіком …

Кадр з фільму "Переклад не потрібен"
Кадр з фільму “Переклад не потрібен”

Головну роль виконала актриса Шорена Шонія, її дитини грає Поліна Громова – дочка Дар’ї Трегубової, відомої артистки.

Поліна Громова
Поліна Громова

Даша давно говорить, що її дочка Поліна зростає дуже амбітною. Вона самостійно вивчає літературу по сценічному мистецтву, наприклад, продюсер міні-серіалу Олександра Касперська була здивована, коли побачила, як дівчинка 9-ти років вивчає дуже серйозну книгу “Техніка Чаббак” про акторську майстерність.

Даша Трегубова з донькою
Даша Трегубова з донькою

Мама, Даруючи Трегубова говорить, що Поля сама вже визначилася – вона хоче стати актрисою і наполегливо вивчає все по цій темі. Дівчинка дуже любить порядок, на межі перфекціонізму, і у неї є ще одна мета – стати мером Києва і навести в столиці порядок. Дай Бог!

А ось головний персонаж Андрія, начальника героїні, в новій картині дістався Дмитру Белякін.

Кадр з фільму "Переклад не потрібен"
Кадр з фільму “Переклад не потрібен”

У мелодрамі піднімаються не тільки характерні для жанру питання любові і почуттів, але і більш глибокі теми: відповідальне батьківство, кар’єрна реалізація і вплив долі на наші вчинки, а саме офіційний захід присвячено глобальним екологічним проблемам. Сценарій до серіалу написала молода і талановита Ольга Островська.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.