Бужинська підкорила публіку червоними губами, пристрасним поглядом і глибоким декольте

Співачка Катерина Бужинська - любителька яскравих нарядів, несподіваних образів і експериментів. Саме тому вона завжди на публіці виглядає яскраво і привабливо.

У Інстаграм за нею стежать понад сто тисяч фоловерів, яких вона регулярно радує своїми яскравими вбраннями і червоними губами. Красуня-блондинка любить з’являтися не тільки в інтернеті, але і в телевізорі, тому практично нікому не відмовляє в інтерв’ю. Нещодавно вона дала інтерв’ю проекту “Життя відомих людей ” на телеканалі Україна.

І, Бужинська, звичайно ж, проанонсувала вихід програми з її участю у себе в Інстаграм. Для цього співачка вибрала фото з червоними губами і сукнею з золотистими вставками і величезним вирізом. У коментарях Бужинської написали дуже багато компліментів, нагадавши, що у неї дуже видатні форми.

Також в Інстаграме Катерини Бужинської можна побачити багато реклами, яка в основному і приносить їй дохід.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.