Карантину не карантин, а співати треба: Полякова з Кіркоровим на одній сцені розважали багатіїв в Дубаях

Начебто і всюди карантин через пандемію, ніби й концерти всі скасовані, але винятки бувають часто-густо.

Дві зірки – Філіп Кіркоров і Оля Полякова зустрілися в Дубаях, де повинні були виступати на одній сцені в рамках фестивалю PaRus 2020. Незважаючи на карантинні обмеження, організатори все-таки провели його.

Ідея належала Кіркорову і Поляковій, вони в минулому році разом відпочивали в Майамі і там домовилися організувати великий фестиваль кращих виконавців Росії, України, Білорусії та інших країн. Ніхто тоді й гадки не мав, що може бути така ситуація зі світовою пандемією.

Кіркоров сам особисто зустрічав Олю Полякову з величезним букетом квітів, салютом і піснями, фото і відео показав в своєму сторіз в Інстаграме.

Встреча Киркорова и Поляковой в Дубаи
Зустріч Кіркорова і Полякової в Дубаї

Потім вони разом повечеряли з шампанським.

Полякова і Кіркоров в ресторані
Полякова і Кіркоров в ресторані

Увечері 4 листопада співаки дали спільний концерт.

постер концерту
постер концерту

Оля Полякова представила своє нове шоу “Королева ночі”.

Полякова в шоу "Королева ночі"
Полякова в шоу “Королева ночі”

А Філіп привіз вдосконалений концерт “Я+R#КОЛІР НАСТРОЮ”, а себе назвав Королем сонця.

Кіркоров на сцені
Кіркоров на сцені

У залі була присутня в основному російськомовна багата публіка, багато хто спеціально прилетіли на цей концерт. Крім Кіркорова і Полякової на сцену протягом 3-х днів вийдуть також Гарік Сукачов, Леонід Агутін, Стас Михайлов, хор Турецького та ін., Вже виступили Иванушки Інтернешнл. Вартість квитків від $ 100 до $ 10 тис. У ВІП-зоні.

А ще Філіп виставив забавний ролик, як він з дітьми купається в морі на тлі знаменитого хмарочоса Парус під знамениту пісеньку з радянського фільму “Цирк ”

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.