В Індії сфотографували дуже рідкісного чорного тигра – таких у світі лише 6 особин

Поява цього розкішного звіра перед камерою фотографа - справжнє диво. Ніхто і не підозрював, що в тій місцевості живе один з найрідкісніших звірів світу.

Подія сталася в штаті Одіші, який розташований на південному сході Індії. Там знаходяться два великих заповідника: Нанданкенен і Сіміліпал. Всі 6 відомих чорних тигрів живуть на цій території, але їх ніколи не бачили в тій частині, де фотограф знімав мавп.

Раптом він помітив дивну тварину – з гущавини вийшов великий тигр незвичайного забарвлення, постояв – подивився на всі боки і знову пішов у зарості. На щастя фотографа він не розгубився, а став активно знімати. Його фото стали справжньою сенсацією.

Чорний тигр
Чорний тигр

Чорні тигри – це не якийсь особливий вид, а просто мутації в генах звичайних тигрів, як і тигри-альбіноси. Така мутація зустрічається досить часто. На сьогодні в неволі міститися 130 альбіносів, близько 80 живе в джунглях.

Тигр-альбінос
Тигр-альбінос

А ось звірів з підвищеним вмістом меланіну всього 6 і все одні – нащадки розкішного красеня, якому дали ім’я Бусті.

Черный тигр
Чорний тигр

За новим фото помітно, що шерсть нащадка менш темна, є помаранчеві плями, чого зовсім немає у батька.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.