Мама онкохворої Анастасії Заворотнюк вразила квітучим виглядом: «Усім би так виглядати в старості»

Старша дочка Анастасії Заворотнюк Анна поділилася сімейним знімком з бабусею. Користувачі Мережі здивувалися неймовірній схожості бабусі і внучки.

Зірка «Моєї прекрасної няні» Анастасія Заворотнюк вже рік бореться з онкологічним захворюванням – пухлиною головного мозку. Сім’я Заворотнюк не дає коментарів і не спілкується з журналістами з приводу здоров’я актриси. Все, що відомо про її стан – це чутки і розповіді наближених до сім’ї Заворотнюк людей.

Анастастасія Заворотнюк
Анастастасія Заворотнюк

Дочка Анастасії Заворотнюк Анна є активним користувачем соціальних мереж. За Інстаграмом дівчата стежать 138 тисяч підписників і дівчина частенько публікує нові фотографії зі свого життя. Цього разу Анна опублікувала дуже зворушливо фото, на якому постала з бабусею – матір’ю Анастасії Заворотнюк. На знімку Анна мило обіймала бабусю і посміхалася в камеру.

«З найулюбленішою бабусею на світлі», – підписала фото Анна.

Підписники дівчини відразу ж взялися коментувати свіже фото. Багато відзначили, що бабуся і внучка мають неймовірну схожість у зовнішності. «Як ви схожі, і ви і мама і бабуся, дуже красиві», «Подібність неймовірна. А від бабусі віє теплом і добротою »,« Просто одне обличчя …. всім би так виглядати в старості », – прокоментували фоловери.

Варто відзначити, що Валентина Заворотнюк дуже добре виглядає на фотографії. У свої 77 років жінок виглядає набагато молодше свого віку.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.