Майже заміжня Ані Лорак підкотила до Сергія Лазарєва, в чиїй орієнтації всі ой як сумніваються

Ані Лорак і Сергія Лазарєва давно пов'язували один з одним незвичайною і зовсім не дружнім зв'язком.

А зараз вони все більше і більше підтверджують цю непросту зв’язок своїми неоднозначними коментарями. Днями співак Сергій Лазарєв виклав чуттєве чорно-біле фото в пальто. На ньому він позує ніби ховаючись від вітру, задумливо дивиться вниз.

Ані Лорак не встояла від чарівного Лазарева, і висловила свої почуття на мільйонну публіку

Хоча зробила це досить стримано. Залишила тільки коментар у вигляді смайлика вогню. Це означає, що образ Сергія Лазарєва їй сподобався.

Ані Лорак коментує Сергія Лазарєва
Ані Лорак коментує Сергія Лазарєва

Відзначимо, у що Ані Лорак зараз готується до заміжжя з продюсером Тіматі Єгором Глібом. Раніше Єгор зустрічався і навіть був одружений з українською співачкою TAYANNA. Після розставання, танення розповіла, що Єгор був досить грубим батьком, забирав у дружини гроші, і навіть міг підняти руку.

Ані Лорак ніколи не коментує своє особисте життя, особливо навіть якщо є якісь негаразди. Але зараз, судячи з Інстаграм знаменитості, вона виглядає щасливою і життєрадісною.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.