Їм всім потрібні були тільки мої гроші: Ірина Дубцова поскаржилася на своїх чоловіків

38-річна співачка Ірина Дубцова знову завидна наречена, але заміж не поспішає.

Довгий час від Ірини Дубцової не надходило жодних коментарів про особисте життя – її фанати і журналісти тільки гадали, що ж це може означати. Невже у молодій привабливій співачки зовсім немає залицяльників, або вона просто приховує щасливий роман від сторонніх очей? Тільки недавно вдалося отримати перший коментар від самої виконавиці, в якому вона розповіла про те, що відбувається.

Шанувальників вистачає, та ось за душу не чіпляють – якось так можна подсуміровать сказане Іриною.

 ""

Одкровення співачки

У своєму інстаграм-профілі Дубцова виставила пост з деталями своєї романтичної сфери – на побачення зараз вона не ходить, знайомиться обережно, адже під час епідемії все може закінчитися не тільки розбитим серцем, але і неприємною хворобою. Чоловіки грають в її житті вже набагато меншу роль, адже з досвідом сама співачка зрозуміла, що вона розумі в ловеласів і навіщо їм така, як вона, в ролі супутниці. На жаль, в більшості випадків все зводиться до грошей і фізіології.

 ""

Такі справи не тільки у самій Дубцової, а й у її подруг – серед них досить доглянутих і кмітливих дівчат, ніжних і чуттєвих, та ось одиноких. Все тому, що гідного партнера не можуть знайти; а ті, що є вільними, «розбалувані» увагою бажаючих терміново заміж.

На щастя, сучасне суспільство вже відійшло від ідеї «без чоловіка до 30 – значить бракована», так що самодостатня Ірина та інші жінки можуть спокійно жити собі на втіху, не витрачаючи часу на пошуки «обов’язкового» чоловіка.

Особисте життя

Нагадаємо, що співачка побувала замужем 1 раз офіційно і два рази – в цивільному шлюбі.

Першим чоловіком був соліст групи PLAZMA Роман Черніцин. У пари народився син Артем, якому зараз 14 років. Разом вони прожили всього 4 роки.

Ірина Дубцова і Роман Черніцин
Ірина Дубцова і Роман Черніцин

Цивільний чоловік Тигран Мальянц, відомий московський підприємець і стоматолог. з’явився через 3 роки, разом вони прожили 2 роки і тихо роз’їхалися.

Тигран Мальянц
Тигран Мальянц

У 2014 Ірина зійшлася з музикантом і діджеєм Леонідом Руденко. Але любов тривала лише рік.

Ірина Дубцова і Леонід Руденко
Ірина Дубцова і Леонід Руденко

За словами Ірина вона повністю розчарувалася в чоловіках, як виявилося, з більше цікавили її гроші, ніж вона сама.

Співачка далі займається творчістю і дуже любить свого сина Артема, який став головним чоловіком в її житті.

Ірина Дубцова з сином Артемом
Ірина Дубцова з сином Артемом

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.